Aplicația care alege muzica potrivită pentru cartea ta

FACEBOOK.COMBURGERLAB

Bună,
Bubo este o nouă platformă care îmbunătățește experiența emoțională a citirii unei cărți cu muzică atent selecționată și ilustrații unice.
Cei care au creat-o sunt o echipă de cititori pasionați, ingineri, compozitori și ilustratori dedicați pentru a oferi experiențe de citire captivante pentru cărți.
Cărțile pot avea o cantitate enormă de putere pentru a inspira, a învăța și a conecta viețile oamenilor. Cărțile ar trebui citite, partajate, recitite, comentate și folosite pentru inspirație. Fondatorii Bubo au construit o nouă modalitate de a spori această experiență. O oportunitate de a experimenta mai mult.
Bubo a fost pornit de un grup de prieteni ,nu au fost interesați de cărțile audio care dictează fiecare pas al călătoriei. Accentul a fost pus pe crearea muzicii care ar ajuta cartea să vorbească de la sine și să-și amplifice nucleul emoțional. Știau că trebuie să dezvolte o tehnologie care pur și simplu nu mai exista. Din moment ce Bubo și-a făcut primii pași, și-au petrecut timpul perfecționând motorul muzical construit pe tehnologia de sincronizare.

Bubo sa născut ca o platformă unde cititorii, iubitorii de muzică și entuziaștii de artă pot descoperi cărți minunate cu muzică sincronizată. Într-un moment în care ebook-urile și muzica de streaming sunt o piață tot mai în creștere, Bubo umple un decalaj major ajutând la a spune povești uimitoare și a le face o experiență emoțională răsunătoare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s